top of page

Veien til suksess

 

NLP står for nevro-lingvistisk programmering og er en metodikk fra vitenskapelig forskning og moderne psykologi. NLP blir av mange definert som brukermanual på hvordan vi mennesker tenker og handler.

 

Millioner av mennesker verden over bruker NLP til personlig og profesjonell utvikling.

 

Metodikken anerkjennes som et meget godt verktøy til utvikling i livet, helsen og karrieren og har av mange blitt kjent som "forskjellen som utgjør forskjellen".

 

NLP bygger på det enkle prinsippet: "det finnes ikke ressursløse mennesker, kun ressursløse tilstander", en viktig  og betydningsfull forskjell.

 

Coaching, mentor og kurstimer innen NLP er ikke terapi men kan likevel ha en terapeutisk virkning. 

 

Ønsker du endring, vekst og rask utvikling? Da er du hjertelig velkommen til å ta i bruk NLP og selv oppleve forskjellen. 

 

3 grunnprinsipper 

 

1. Trossystem.

 

Det et menneske tror, hva det anser for mulig eller umulig, bestemmer i stor grad hva vedkommende er i stand til å gjøre og ikke å gjøre.

Et gammelt ordspråk sier: "Uansett om du tror du kan det eller du tror du ikke kan det, så har du rett". Det er sant på den måten at når du tror du ikke er i stand til noe sender det hyppige beskjeder til nervesystemet. Det blir en begrensing som reduserer/eliminerer evnen til å utføre tiltenkte oppgave. Dersom du på den andre siden konsekvent gir nervesystemet beskjed om at du har evnen til å gjøre noe signaliseres det til hjernen at den skal skape ønsket resultatet og dermed åpnes flere muligheter.

 

Forskere kan ikke bevise selve tanken. Forskere kan likevel dokumentere hvordan tanker kan påvirke tilstand og materie. Det åpnes stadig nye dører med innsikt på hvordan tankene og trossystemer former og holder  perspektiver på hvordan vi oppfatter vår egen virkelighet.

 

Tro og verdier er i grunn og bunn avtaler om virkeligheten, og både våre personlige og gruppebaserte trossystemer danner strukturer og betingelser for livserfaringene våre på alle plan. Tro, tanker og følelser setter sitt særskilte preg på både energinivå og evnen til å håndtere små og større utfordringer. Det kreves bevissthet, sterk tro, tilpasningsdyktighet og en klar vilje for å leve et liv på egne vilkår.

NLP hjelper til utvikling av større bevissthet, klarere struktur og tilgang til egne ressurser, handlinger og mål.

2. Den mentale syntaks

 

Den mentale syntaks  handler om hvordan mennesker organiserer tanker, tilstand og det mentale språk . Det er åtte tall i et telefonnummer og du er nødt til å slå dem i riktig rekkefølge for å får tak i den du vil ringe til. Det samme gjelder om du vil ha tilgang til den delen av hjernen og nervesystemet som mest mulig effektivt kan hjelpe deg med å nå det resultatet du streber etter. Hvert enkelt menneske. har sin egen mentale syntaks, sin egen personlige kode til sine programmer. Bli kjent med den mentale syntaks koden og du kommer gjennom en helt ny dør av forståelse av både deg selv og andre.

 

3. Fysiologi

 

Kropp og sinn henger som kjent sammen. Måten kroppen brukes og næres på har stor betydning for din sinnstilstand. Alt fra måten du trekker pusten på, fysiologisk holdning, ansikts uttrykk, måten kroppen 

beveges på, har alle en avgjørende betydning på hvilken tilstand kroppen mentalt befinner seg i.

Bevisst bruk av kropp/sinn dialogen optimaliserer fysiologien og tilstanden.

Hos Optivis møter du energiske og engasjerte mennesker

Vår intensjon er å utgjøre en positiv og viktig forskjell i verden. Derfor har vi i mange år jobbet med å optimalisere verdifulle tjenester som gir deg maks utbytte og sterk effekt. Vi er kunnskapsrike, jordnære og 100% dedikerte til alle våre kunder. Stemningen hos oss er preget av en inspirerende og uhøytidelig tone krydret med kunnskap og kompetanse på høyt nivå. 

 

Et lite klikk unna deg

Vi er her for deg. Klikk her for å komme i kontakt 

 

Hjerte for utvikling med Norge på kartet

Optivis leverer unike tjenester til privat og bedriftsmarkedet i Norge innen fagområdene 

NLP coaching, mindfulness, motivasjon, kommunikasjon og ledelse. Vårt hovedkontor er på Sørlandet, midt i Kristiansand sentrum. Vi er glade i å reise så nøl ikke med å kontakte oss om du holder til et annet sted i landet. 

 

Coach og motivator sertifisering, eneste

i sitt slag i Norge

Optivis er eneste aktør i Norge som tilbyr sertifisert coach og motivator kursmoduler sammen. Vårt mål er å gi deg optimalt tilbake, personlig utvikling og en profesjonell karriere - i en og samme pakke.

Vi setter vår ære i fornøyde kursdeltakere og er stolte over toppscore, 10 av 10 mulige fra våre deltakere. Les mer her. 

bottom of page